De PADI 'Divemaster-cursus'.

Op zoek naar de eerste carrièrestap in de duikwereld ?
Je avontuur op sportduikinstructeursniveau begint met het PADI Divemaster-programma. In dit programma werk je nauw samen met een PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn.

De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op bepaalde duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten. PADI Divemaster zijn is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de cursussen PADI Assistant Instructor en PADI Open Water Scuba Instructor.

Tijdens het PADI Divemaster-programma ontwikkel je via zowel klassikale les als zelfstudie leiderschapskwaliteiten voor de duiksport. Je rondt watervaardigheden af en je uithoudingsvermogen wordt getest, en je doet trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden en je leert anderen beter te duiken. Deze kennis breng je in de praktijk met een gestructureerde stage of een serie praktijkoefeningen.

De duikuitrusting:

Je gebruikt alle basisduikuitrusting en een aantal duikaccessoires zoals een duikleitje, duikmes, kompas, duikhorloge, enz.
Het wordt zeer aanbevolen dat je je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent.

 

Enthousiast geworden? Meld je hier aan.

 

Voor precieze data, zie de agenda.

Als je nog niet in het bezit bent van eigen materiaal, zorgt Scyllus voor Materiaal voor leden.

 

 


         © OWSV-Scyllus - 2016