Scyllus Funkamp

Het Scyllus Funkamp vindt plaats van 14 t/m 21 oktober 2023 in Spanje in de omgeving van Pals. De informatie hieronder wordt z.s.m. nog geupdate.

Heb je vragen over het funkamp stuur dan een mail naar evenementen@scyllus.nl of info@scyllus.nl.

Een kleine impressie van het Scyllus Funkamp 2021

Previous slide
Next slide

Wat is het Scyllus Funkamp?

Het Scyllus Funkamp wordt elke 2 jaar georganiseerd door Scyllus leden voor Scyllus EN hun familie. Het is een kamp voor het hele gezin. We gaan uiteraard duiken en snorkelen, uitgaande van 2 duiken per dag. ’s Ochtends een bootduik en ’s middags een kantduik of andersom. Ook is er de ruimte op 2 keer per dag te snorkelen onder begeleiding. Voor de crew is er nog een ochtendduik vooraf.

Naast het duiken is er genoeg ruimte voor ontspanning en FUN, voorbeelden zijn een dagje Barcelona, kampvuur, BBQ, tennis, kanoën, lopen of een spelletjesavond. U vraagt U draait of U vraagt en wij draaien 😉

Hoe kan een dagplanning er uit zien?

De dagplanning voor het duiken kan er bijvoorbeeld als volgt uit zien:
07:00 Crew duik
08:30 Gezamenlijk ontbijt
09:30 Vertrek naar de duikstek
11:00 1e duik
12:30 Lunch
14:00 2e duik
15:00 Opruimen en retour camping
15:15 Flessen vullen & boten stallen
18:00 Borrelen en eten
20:00 Avondprogramma

Voor de niet duikers zou die er als volgt uit kunnen zien:
08:30 Gezamenlijk ontbijt
09:30 Vertrek naar activiteit
15:00 Retour camping
18:00 Eten en borrelen
20:00 Avondprogramma 

Waar gaan we wellicht naar toe?

Duikstekken zouden Tamariu, Aquafreda en Begur kunnen zijn. Voor de liefhebbers gaan we proberen te regelen de zaterdag of zondag VOOR het funkamp een extra duikdag te maken op de Medeseilanden.

Voor de niet duikers kunnen we onder andere naar Barcelona (Gaudi en Ramblas), Figueres (stad van Dali), Gerona (Joodse wijk, Rivierhuisen en Gotische Kathedraal) en Plaatselijke markten.

Wat zijn de kosten voor het Scyllus Funkamp 2021?

Exacte kosten kunnen wij nu nog niet zeggen, dit hangt allemaal af van hoeveel mensen er mee gaan en met hoeveel mensen je in een huisje zit. Wel kunnen we jullie een richtprijs geven waarvoor het altijd aardig goed gelukt is. De kosten hieronder zijn per persoon.

Overnachting (obv 4 pers.) €120,-
Duiken €250,-
Ontbijt, BBQ en Afsluitdiner €100,-
FUN (avond) activiteiten  €50,-

Wat zijn de Regels?

Het kamp wordt georganiseerd door en voor Scyllusleden en haar familieleden.
De deelnemers aan dit kamp reizen en verblijven op eigen risico.
Deelname aan het Scylluskamp wordt bekrachtigd nadat voldaan is aan betaling van de kampgelden op het rekeningnummer NL72RABO0170030350 t.n.v. Scyllus o.v.v. Funkamp.
De deelnemers houden zich aan de door Scyllus opgestelde duikregels.
De deelnemers dragen zelf zorg voor een voldoende verzekering (inclusief duikerziekten).
Van de deelnemers van het Funkamp zal verwacht worden dat er een beroep kan worden gedaan op het mee organiseren van activiteiten zoals o.a. ontbijt, BBQ en het vullen van de duikflessen.
Het is aan de duikleider en de Instructeurs van SCYLLUS om te beslissen welke locaties omwille van het weer wel of niet kunnen worden aangedaan. 
Er wordt zorggedragen voor een maximale mooie reeks van duiken, doch uit deze
inspanningsverplichting kunnen geen rechten worden ontleend.
Veranderingen kunnen optreden als gevolg van verandering van lokale eisen en wetgeving, aanwijzingen van lokale autoriteiten, Maritieme restricties, veranderde weersomstandigheden of slechte weersvoorspellingen en of onverantwoorde stroming, golfslag of slecht zicht. In die gevallen zullen haalbare alternatieven worden geboden.
De leiding van het Funkamp kan, eventueel in samenwerking en overleg met de instructeurs van SCYLLUS mensen op redelijke gronden zoals b.v. op grond van medische, psychische en of lichamelijke staat o.a. drank, oververmoeidheid, (tijdelijk) uitsluiten.
Kinderen, jonger of gelijk aan de leeftijd van 15 jaar, zullen uitsluitend begeleid worden door Dive Masters (Padi Pro’s) of hoger gebrevetteerde.

Huren bij Trition Diving

Het is mogelijk om sets te huren bij Triton diving in Llafranc, waar we ook de flessen vullen en te gast zijn Mensen die gaan vliegen kunnen dan duikfles en lood huren bij Triton Diving (Met Scyllus korting). Hierbij hoef je alleen de huur van fles en lood te betalen. De vulling van de fles zit in de kosten voor het duikkamp. Vullen gebeurt ook gezamenlijk. Je kan op het formulier aangeven of je fles en/of lood bij hun wilt huren, dan zorgen wij dat het gereserveerd is. Je dient het wel zelf op te halen en af te rekenen ter plekke. 

 

Huren bij Scyllus

Heb je geen eigen duikset dan kun je deze voor de voordelige ledenprijs huren bij Scyllus. Geef dit aan op het inschrijfformulier hieronder. De kosten zijn als volgt:

Automatenset€10,-/stuk
Trimvest€20,-/stuk
10L Fles €10,-/stuk
Complete set €30,-/set

Voor meer informatie, zie contact.