Leden van de Jeugdcommissie

 

Wat doet de jeugdcommissie:

Wij zijn jeugdleden die activiteiten binnen Scyllus organiseren voor de jeugd. Zo organiseren wij jaarlijks onze grootste en leukste activiteit: het jeugdweekend. Andere activiteiten die wij organiseren zijn bijvoorbeeld een filmavond, een escape room en een potje glowgolf. Verder zijn wij bij elke activiteit van Scyllus aanwezig om de jeugd een leuke tijd te bezorgen. Ook organiseren wij jaarlijks de spelletjesavond voor jong en oud. Dit is een leuke, sportieve avond vol competitie. Hier wordt dan gestreden om de begeerde Scyllus wisselbeker. Het doel van de jeugdcommissie is om de jeugd dichter bij elkaar te brengen en in contact te brengen buiten de cursussen om.

 

Hoe zijn we te bereiken:

De jeugdcommissie is elke clubavond aanwezig en herkenbaar aan de bordeaux rode ‘Scyllus Jeugdcommissie’ poloshirts. Verder zijn we altijd bereikbaar via jeugdcommissie@scyllus.nl. Ook hebben we een Scyllus Jeugd facebook pagina, bereikbaar via deze link: https://www.facebook.com/scyllus.jeugd

 

Wil je helpen activiteiten te organiseren, heb je leuke ideeen, of vragen/opmerkingen/suggesties? Dan kan je altijd bij ons terecht.

 

Groetjes,

De jeugdcommissie 


         © OWSV-Scyllus - 2016